Har börjat fundera på bra sätt att få med mig min kamera ut när jag cyklar. Kommer inte bli något när jag kör distanscykling (tror jag inte i alla fall) då jag måste stanna hela tiden. Tanken är i första hand att få med mig den ut när jag kör teknik/tricks och få lite bättre videos och foton. Med HD-kvalité så borde jag få bra bilder med genom att ta skärmskott av videoklippet.

Jag har tagit skärmskott från videos jag filmat med min billiga actionkamera och dom kan bli rätt ok ibland.

Det skulle i alla fall vara roligt att dels få bättre bilder till Instagram med mera, samt lite videos emellanåt. Jag kommer satsa en del i sommar på mina tre huvudsporter och vill försöka dokumentera det jag gör på bästa möjliga sätt. Dels för att det är roligt att dela med sig, men också för att ha material att kolla på för att se vad man gör fel/rätt. Blir att jag får göra lugnare sessioner när det är bra väder. Att leta upp platser där jag kan testa olika saker och filma när jag gör dom.

Stativet får jag lätt med mig i min nya ryggsäck, men själva kameran är svårare. Får inte ner den på ett bra sätt i väskan, tror jag inte i alla fall med tanke på hur liten den är. Blir antagligen att hålla den i handen när jag cyklar runt och letar platser.