Detta bildspel kräver JavaScript.

Jag började testa att fotografera katterna när dom leker med snören för att se om jag kunde få några intressanta bilder. I början så krävdes det några försök att få till det rätt och jag kanske fick en hyfsad bild per 10 tagna. Nu har jag hållt på ett tag och jag har fått till tekniken och känslan.

Jag börjar med att hålla in knappen halvvägs så att fokus är rätt. Sen handlar det om att trycka vid rätt tillfälle och jag börjar bli så pass bra på det att jag i snitt får schysst bild per 3 tagna. Det är en bra förbättring och det har blivit några roliga bilder. En fördel har varit med att använda en liten kompaktkamera som jag kan hålla med en hand och fotografera med samtidigt som jag är fri med den andra handen att hantera snören.

Kommer fortsätta att experimentera med detta då det är ganska kul, och det är något som inte kräver mycket. Allt sker alltid spontant. En av katterna är alltid i närheten och ofta på lekhumör.